L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 10 d’agost del 2018

ULTIMA HORA DEL PORRAT DE SANT LLORENÇ: MODIFICACIÓ D'ACTIVITATS



La regidora de Compromís, Encar Mifsud, responsable de l'àrea de Cultura i Festes ha donat a conéixer en el facebook de l'Ajuntament la següent nota:

- Com a conseqüència de la previsió meteorològica adversa durant tot el dia de hui, ens veiem obligats a modificar algunes de les activitats i programació del Porrat de Sant Llorenç. L’actuació del grup musical Musicants tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Tavernes a les 20 hores per a evitar que la pluja impedisca la celebració del concert que marca l’inici del Festival Sete Sóis Sete Luas.

- Malauradament, la previsió de pluja també obliga a cancel·lar les diferents paradetes gastronòmiques i el servei d'autobusos fins el Porrat de Sant Llorenç.

-  La missa programada per a les 11:30h i els posteriors actes, com la romeria i la benedicció del terme municipal, se celebraran amb total normalitat si la pluja ho permet.

- Us convidem a gaudir del concert del grup Musicants a la Casa de la Cultura. No deixem que la pluja ens amargue la festivitat de Sant Llorenç!