L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 19 d’agost del 2018

Gran èxit de la "Campanya dels Kilos" de Càritas Iinterparroquial



La tradicional “Campanya dels Kilos”  a la platja organitzada per  Càritas Interparroquial  ha obtingut un resultat molt positiu i gràcies a les aportacions dels veïns l’entitat ha aconseguit arreplegar cent quilos amb aliments i 1.634 euros en metàl·lic.

Davant el resultat, l’entitat ha agraït els suport que rep dels vallers i valleres en totes les activitats d’animació i conscienciació social realitzades al llarg d’aquest estiu. Enguany ha estat l’onzè  que realitza Càritas i, any rere any, és més la gent que hi participa.

L’entitat va cloure ahir dissabte per la vesprada les accions realitzades: Fira del Llibre, Campanya dels Kilos amb una degustació de bunyols de carabassa fets per les bunyoleres solidàries, bunyols fets amb el cor i que són immillorables.

L’entitat assegura que el seu compromís millora el món “però  la suma de compromisos i la resposta sempre solidària del nostre poble i dels veïns que ens visiten és el que ens permet continuar endavant en les nostres tasques i projectes”.