L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.476
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 41.105

dimarts, 14 d’agost del 2018

Festa de l'Aigua per a xiquets i xiquetes el pròxim dissabte, dia 18.L'Ajuntament de Tavernes organitza per als xiquets i xiquetes una "Festa de l'Aigua" per tal de combatre la calor de meitat més d'agost. La "Festa de l'Aigua" tindrà lloc el pròxim dissabte, dia 18, entre les  10 i les 14 hores del matí, a l'Escoleta de la platja ubicada al carrer Alberic de la platja de la Goleta.

L'Ajuntament per al gaudi i entreteniment dels menuts/menudes ha preparat diversos jocs i tobogans aquàtics, on els menuts de qualsevol edat podràs passar un matí divertit i molt refrescant en una festa on l'aigua serà la gran protagonista de les festa.

Com assenyala l'Ajuntament ara només "cal marcar en el calendari el dissabte de matí peer a no oblidar-vos d'assistir a la festa més refrescant de l'estiu".