L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 11 d’agost del 2018

Festival Sete Sois Sete Luas: Avui dissabte actuació de “Les voix des 7 Lunes” al parc del llac de la Goleta



El festival “Sete Sois Sete Luas” s’estrena aquesta nit a l’escenari del parc del llac de la Goleta amb l’actuació de “Les Voix des 7 Lunes” a les 22’30 hores de la nit. L’entrada és gratuïta.

"Les Voix dels 7 Lunes" és un projecte musical propi del festival “Sete Sois Sete Luas” que representa una fusió de les tradicions musicals entre el fado, la música del nord d’Àfrica, o d’Israel, de l’illa de la Reunió i del sud d’Itàlia.

Un espectacle de diferents cultures i instruments musicals que ens arriben de la mà de cinc prestigiosos músics provinents de diferents religions i cultures del Mare Nostrum com són el violinista i acordionista nord-africà El Wafir (Sudà), la cantant israelina Éden Holan, la guitarra i percussió de Kafmaron de l’iIlla de la Reunión, la percussió de la italiana Valentina Ferraiuolo i la cantant  i contrabaixista portuguesa Sofia Neide.