L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 9 d’agost del 2018

Demà celebrem el porrat de Sant Llorenç amb l'actuació del grup valencià "Musicants"


Demà divendres, 10 d'agost, se celebra el tradicional Porrat de Sant Llorenç amb una programació variada que gira al voltant de la gastronomia i la música, en un paratge tan atractiu com el que envolta l'ermita de Sant Llorenç.

Els actes començaran a les 11:30 hores del matí amb la missa a l'ermita, la posterior romeria i la benedicció del terme municipal. Per a dinamitzar la celebració del porrat, el grup valencià "Musicants" serà l'encarregat de donar ritme a l'esdeveniment a partir de les 20 hores.

Aquesta actuació s'emmarca dins del Festival Sete Sóis Sete Luas, que continuara al Parc del llac de la Goleta des del dissabte fins el pròxim dimarts.

L'Ajuntament posarà a disposició dels assistents un autobús gratuït des de les 17:30 fins a les 22:30 hores per a facilitar l'arribada al porrat de Sant Llorenç.

 


Ermita de Sant Llorenç. Dia 10 d'agost

Demà dia 10, festivitat de Sant Llorenç, al porrat local que es munta a l'ermita de Sant Llorenç del Racó Joana actuarà "Musicants" (País Valencià), un nou grup nascut al caliu d’Al Tall, que ja ha gravat el seu primer disc "Adsabara" i que acaba de rebre el premi Top 200 del WMCE, una organització berlinesa sense finalitat de lucre, que des de el món de la ràdio europea selecciona els favorits en les llistes musicals amb vista a projectar-los per tot arreu mitjançant les ones mundials.


En són els components Manolo Miralles, mestre a les cordes i vents, un dels fundadors d’Al Tall; Rebeca Mut, veu; Àlex Velázquez, tecles; Paco Pineda, violoncel; Eugènia Saval, violí; Ximo Guardiola, baix i guitarra; Eugeni Camacho, percussió, i Jordi Pastor, violí, saxo i acordió.

EN CAS DE PLUJA L'ACTUACIÓ ES FARÀ A LA CASA DE LA CULTURA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Allí estarem!!