L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 29 d’agost del 2018

Jornada de portes obertes al jaciment de la Cova del Bolomor el pròxim cap de setmana


Un any més, la Cova del Bolomor obri les seues portes a tots els visitants acompanyada per una programació de dos dies amb diverses activitats i tallers didàctics a la platja i al jaciment. Es tracta d'una oportunitat única de visitar una de les coves més emblemàtiques del País Valencià i reviure la vida dels primers èssers humans.

L’Ajuntament de Tavernes, l’Associació Cultural Bolomor i el Servei de Recerca Prehistòrica de la Diputació de València han organitzat una vegada més aquesta iniciativa amb l’objectiu d’apropar a la població i posar en valor un dels jaciments arqueològics més importants de l’àmbit europeu, i els treballs d’excavació i recerca que realitzen els especialistes sobre el terreny. També col·laboren en l’esdeveniment el Centre Excursionista de Tavernes, Protecció Civil i la Policia Local. 
Us oferim la planificació i programació per a les jornades de portes obertes de la Cova del Bolomor per al 31 d’agost i 1 de setembre: 
Divendres 31 d’agost 

Demostracions en directe i informació sobre la Cova del Bolomor. L'activitat tindrà lloc a l'entrada de l'Avinguda de la Marina de la platja, junt a l'oficina de turisme a partir de les 19h i fins les 21h. No cal inscripció prèvia. 

Dissabte 1 de setembre 

Visita al jaciment de la Cova del Bolomor amb tallers didàctics i diferents explicacions sobre la cova. Per a esta activitat sí és necessària la preinscripció prèvia per dividir els assistents en diversos grups i facilitar la visita a la Cova del Bolomor.


Els membres del Centre Excursionista de Tavernes seran els encarregats d'acompanyar als diferents grups (màxim 50 persones) des del pàrquing fins al jaciment.

1r grup a les 10:00 al pàrquing.
2n grup a les 11:00 al pàrquing.
3r grup a les 12:00 al pàrquing.
4t grup a les 13:00 al pàrquing.
 
Per a més informació i reserves, podeu contactar amb el Poliesportiu Municipal.