L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 10 d’agost del 2018

El govern de Compromís destina 148.000 euros per al programa d’inserció sociolaboral "Incorpora’t".


El programa d’inserció sociolaboral "Incorporat" inicia la segona edició. La primera va atendre més de 400 vallers i va ser guardonat amb els premis "Bon Govern" de la FVMP.

El programa d’inserció sociolaboral "Incorpora’t", impulsat pel govern de Compromís des de la regidoria de Serveis Socials que dirigeix Noèlia Alberola ha començat les primers reunions col·lectives amb les persones implicades, tal como podeu observar en la fotografia superior.

L'objectiu del programa és formar, orientar i assessorar els col·lectius més vulnerables per tal de dotar-los de les habilitats necessàries perquè puguen accedir al mercat laboral amb garanties. Les reunions col·lectives se sumen a les diferents trobades individualitzades que s'han vingut realitzant les setmanes passades per tal de conèixer les particularitats de cada persona.

 Noèlia Alberola, regidora de Serveis Socials, ha presidit la primera jornada de reunió col·lectiva i ha fet una valoració positiva del fet que Tavernes torne a dur a terme el programa "Incorpora’t". “Es tracta d’una gran ajuda que permet els veïns tindre un suport emocional durant el procés de buscar faena i una formació individualitzada segons les inquietuds i capacitats de cada un dels participants del programa que els ajudarà en el futur més immediat”. 

La primera edició va obtindre el premi "Bon govern" de la FVMP

Les gestions del govern municipal de Compromís davant la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha aconseguit una subvenció per a Tavernes de quasi 148.000 euros, amb la participació de fons europeus, que s'apliquen a la segona edició del programa ciutat durant els pròxims mesos. 

Cal recordar que l'any passat en la seua primera edició el programa va atendre més de 400 persones i va oferir un itinerari personalitzat a 176 d’elles. A més, 8 dels participants milloraren la seua ocupació i 24 van aconseguir altres fonts d’ingressos. L’aplicació a Tavernes de la primera edició del programa "Incorpora’t" va ser guardonada amb els premis Bon Govern de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

La segons edició compta amb un equip professional format per psicòlegs i treballadors socials, coordinats amb l’equip base de Serveis Socials i amb l'objectiu de millorar les xifres resultants del programa passat amb la implantació de processos i itineraris personalitzats per a facilitar la cerca de faena.