L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 d’agost del 2018

Concentració a favor de la celebració de festivals a Tavernes



 Sobre unes cent cinquanta persones  van acudir ahir per la vesprada a la convocatoria que havia sorgit de les xarxes per celebrar una concentració i casserolada en les dues voreres de  l’entrada a la zona de celebracio de festivals com a protesta per la postura presa per la Plataforma Ciutadana recent constituïda, i per demanar la continuïtat de les celebracions musicals a Tavernes.


La proposta nascuda en la xarxa no anava firmada per cap partit, entitat o grup concret, i cada persona assistent acudia de manera individual, amb un lema de la concentració que segons indicava la convocatòria per internet es feia sota el lema “Tavernes fa soroll” .


Els assistents es mostraven, segons els comentaris escoltats, a favor de la celebració d’esdeveniments musicals i molts d’ells duien elements (xiulets, cassoles)  per tal de “fer soroll”, mentre cantaven testos al·lusius a “festivals sí”. També estigueren presents membres de la penya motera local que amb algunes accelerades de les seues màquines s’uniren a la demanda de la concentració.

La concentració es va realitzar amb total normalitat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A favor dels festivals, però quan comença la remodelació de l'avinguda Blasco Ibañez? Ahir vaig vore una persona minusvàlida amb un carret per les voreres impracticables i donava llàstima que aquest tema no es solucione urgentment. Feu alguna cosa ja per favor.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Eixes actuacions en Blasco Ibañez i carrers adjacents estan incloses dins del projecte del col·lector de la platja.

Anònim ha dit...

Hi ha data de previsió de començament de les obres? L'estiu q ve ja podrem gaudir del nou carrer i del vial de circunvalació?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sincerament no ho sabem. Si que podem assegurar-te, perquè així es va dir en el plenari l'última vegada que va sorgir el tema, que es treballa per començar quan abans millor, però no es va voler avançar data precisa.

Anònim ha dit...

Esta tot en marcha pero com diu el refran " las cosas de palacio van despacio". Es de antes en 20 anys no van fer res.
Fer piscines sense aigua. Urbanizacions ilegals i avingudes i deixar el poble quebrat.

Anònim ha dit...

Sí a los festivales, pero respetando la ley. Durante una de las noches del festival, mi nieto tuvo que ser asistido por un médico por una crisis nerviosa. La salud prevalece sobre la diversión.