L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 1 d’agost del 2018

L’Escola d’Estiu va tancar ahir l’edició 2018 amb la festa de cloenda



 
Els xiquets i els monitors van acomiadar l’Escola d’Estiu amb música i balls davant l’atenta mirada de pares, mares, familiars i regidors de la Corporació Municipal.
 


La XXII edició de l’Escola d’Estiu de Tavernes es va clausurar ahir amb el tradicional festival de cloenda preparat pels xiquets i xiquetes assistents amb l’ajuda dels monitors. Molts dels pares i familiars, així com diversos regidors de la corporació, van estar presents en els actes d’acomiadament.

Enguany ha estat un total de 149 xiquets de 3 a 12 anys els que hi han participat, distribuïts en els dos centres, el CEIP Alfàndec i l’Escoleta de la platja. Aquesta iniciativa lúdica i educativa s’ha celebrat durant el mes de juliol i els participants han pogut gaudir de diferents tallers de creativitat, manualitats, activitats de dinamització, jocs adaptats al seu procés educatiu i una estada nocturna el passat divendres. 

Acte dels alumnes del CEIP Alfàndec


La regidora de Compromís, Noèlia Alberola, responsable de Serveis Socials, ha assistit als actes de clausura, on ha valorat molt positivament aquest servei pel que suposa “d’una ajuda inestimable per als pares i mares que mantenen la seua activitat laboral durant un dels mesos en què els més menuts gaudeixen de vacances escolars”. 

La regidoria i el responsable de l'Escola d'Estiu a l'acte de clausura en l'escoleta de la platja
La regidora ha comentat que enguany “hem seguit sumant millores al servei, com ara l’ampliació de l’horari per a facilitar l’hora de l’entrada i l’eixida dels xiquets o l’ampliació de l’oferta de places per a cobrir la forta demanda”.
 
Acte dels alumnes de l'escoleta de la platja


L’Escola d’Estiu, per tercer any consecutiu, s’ha celebrat conjuntament en les instal·lacions del CEIP Alfàndec, a la ciutat, i de l’escola infantil de la platja amb l’objectiu de donar majors facilitats a les famílies que hi viuen durant el període vacacional.

L’Escola d’Estiu es consolida any rere any com una de les opcions principals d’entreteniment per als xiquets i xiquetes de Tavernes durant el mes de juliol, i és alhora un servei que facilita la conciliació laboral i la integració dels més menuts.