L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

dijous, 30 d’agost del 2018

El dissabte, dia 1 de setembre, tindra lloc el festival infantil "Sona baixet"


 El dissabte, dia 1 de setembre, tindra lloc el festival infantil "Sona baixet" en l'Avinguda de la Marina de la platja vallera.

Es tracta d'un projecte que barreja diferents disciplines artístiques (des de teatre i música, fins a circ, cinema, dansa i art plàstic) en un to divertit i fresc i que aposta decididament per la cultura popular feta ara i ací.

Encara que el festival "Sona baixet" està pensant per a menuts, dins d’aquest concepte també s’hi inclouen activitats pensades per als pares, però igualment aptes per als més menuts i es presenta en format festival "Sona Baixet Fest- o festa -Sona Baixet Fest(a).

Ací teniu la programació