L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 24 d’agost del 2018

Convoquen per les xarxes una concentració en favor de la celebració de festivals a la platja de Tavernes




Les xarxes es varen omplir ahir a la vesprada d’un proposta de concentració i casserolada en la platja com a protesta per la postura presa per la Plataforma Ciutadana recent constituïda, i que vol imposar condicions a la celebració de festival. (Fotografia: actuació ahir de La MODE)

La proposta nascuda en la xarxa no va firmada per cap partit, entitat o grup concret, i es va escampar en les dues llengües oficials, el castellà i el valencià, amb el lema “Tavernes fa soroll” en referència a l’actuació que es vol dur a cap.

El text que ha corregut massivament per les xarxes convoca a una concentració el diumenge dia 26 d’agost a les 19’30 hores, en el mateix recinte ferial per a fer un recorregut per tota la platja “per dir-los, a la gent que està en contra dels festivals, que no estan ells només a la mar, i que nosaltres també tenim paraula”. La convocatòria demana dur alguna cosa per a fer soroll durant la manifestació.


10 comentaris:

Anònim ha dit...

País de xaranga i pandereta

Anònim ha dit...

Panem et Circus.

Anònim ha dit...

Circenses, es diu panem et circenses

Anònim ha dit...

Panem et Circenses

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem borrat per error dos comentarios. Un comentari ens parlava sobre el nombre de persones que van acudir a l'Iboga i deia que no podien ser el numero de 45.000 que es va dir.

Cal saber com es conta l'assistencia als festivals:

Calculen assistents del primer dia, per exemple; 6.000
Calculen els que hi havia el segon, encara que la majoria estava en el primer es computen tambe, per exemple: 6.500
I es calcula el tercer, encara que s'hagen estat en els altres dos: que siguen 7.000.
En total dirien que han estat 19.500 asistents. Com veus el numero no vol dir cada dia 19.500, sino la suma de tots els dies.
I si l'Iboga va dir 45.000 persones, en quatre dies, ix una mitjana de 11.000 persones.

Si es diu que el Medusa van haver 120.000 persones i va durar 6 dies, realment estan dient que hi ha hagut 20.000 assistents cada dia de mitjana. Esperem estiga clar.

Unknown ha dit...

Los festivales están muy bien. Pero que pasa con toda la gente que sufrimos la contaminacion acústica de estos días? Por no hablar de los daños colaterales....como suciedad, orines, desperfectos y demas Festivales de este calibre no se deberian realizar tan cerca de viviendas. Y si solo fuese uno....

Anònim ha dit...

Por si no lo sabia de septiembre a mayo la playa esta muertecita como a usted le gusta,lo digo por si prefiere venir usted venir esos dias...

Unknown ha dit...

Aunque observó que especula si soy de fuera o no, puedo decirle que se perfectamente como se encuentra esta playa durante todo el año, y una cosa es "muertecita" como usted bien dice y otra cosa es este abuso. Las ventanas tiemblan del exceso de música por no hablar de la "fiesta" posterior que se organiza tras los conciertos

Anònim ha dit...

I es tanquen parkings sense donar alternatives (cas de l'Iboga)

Anònim ha dit...

Porteu a l'Ajuntament als tribunals per no aplicar la normativa