L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 17 d’agost del 2018

El grup de teatre de la falla Cambro representa avui "La mort del músic".






El Grup de Teatre "Pep Meló" de la falla Cambro organitza conjuntament amb l'ONG vallera "Solidaritat amb el Tercer Món" per avui divendres, 17 d'agost, a partir de les 22'30 hores i a l'església de Santa Maria de la platja de Tavernes una divertida nit de teatre amb entrades solidàries a benefici de l'obra social Sant Joan de Déu.

L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes (Regidories de Cutura i Turisme) i la parròquia de Sant Pere.

Els assistents podran gaudir d'un fantàstic ambient i rialles garantides amb una divertit sainet: "La mort del músic" d'Hipòlit Negre. Pots adquirir les entrades al preu de 3 euros avui mateix a l'entrada de l'església des d'una hora abans de l'actuació. 

La falla Cambro Associació Cultural sempre està al costat de la nostra festa, cultura, tradicions i del sainet valencià i aquesta nit us espera perquè col·laboreu en aquesta obra solidària.