L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 30 d’agost del 2018

Anit es va celebrar la Festellés 2018


 
La "Festellés" (festa dedicada al poeta valencià Vicent Andrés Estellés) es va celebrar ahir per la nit en la plaça de les Palmeretes de la platja de la Goleta i organitzada enguany per "Joves PV – Compromís” amb la col·laboració del col·lectiu local  de Tavernes.


Un total de més de 100 persones, majorment de la nostra ciutat, celebraren la festa en la terrassa annexa del local "Exqsa Perfecta", ubicat a la mateixa plaça de les Palmeretes, amb recitacions en honor del poeta Vicent Andrés Estelles, cas del regidor i alcalde en funcions Josep Llácer, o amb cançons del poeta musicades per Ovidi Montllor, com van fer Pau Fayos, de Joves PV, i la regidora Noe Alberola.
 
 
En acabar el tradicional acte de recitacions de poemes d'Estellés, els assistents van gaudir de l’actuació musical de la cantautora valenciana Gem.


1 comentari:

Anònim ha dit...

El mes important de tot és que continue celebrant-se i més encara sobretot que vaja gent jove.