L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 3 d’agost del 2018

El bany accessible continua durant agost en horari de matí i vesprada

El govern de Compromís ha millorat el servei de bany accessible amb més horari (de matí i vesprada) i més temps dedicat a aquest servei. 

Les dues platges accessibles de Tavernes estan ubicades a la Plaça de Mallorca en la platja de la Goleta, i a la Plaça de la Safor en la genèrica Platja de Tavernes, i continuen amb el mateix horari i personal del passat juliol en l'atenció a les persones que ho necessiten.

Aquest mes d'agost el bany adaptat tindrà com a horari de matí de 11 a les 14 hores i estarà atés per personal del programa de "la Dipu et beca", en concret dos becaris i un socorrista. A la vesprada l'horari és de 16 a 19 hores i s'atén pel personal propi de salvament i socorrisme. Cal recordar que igualment s'ofereix aquest servei des del 16 al 30 de juny i de l'1 al 15 de setembre, però en aquests mesos només pel matí.



L'Ajuntament de Tavernes calcula que ofereix al llarg de la temporada estival al voltant de 3000 serveis de bany, gràcies a un dispositiu que ofereix facilitats d’accés a les platges tant a persones amb alguna discapacitat física com a persones majors amb dificultats motrius. El servei de bany adaptat està dotat, a més del personal,  amb tot el material necessari com ara cadires amfíbies i elements de flotació o muletes adaptades.

L’aposta del govern de Compromís per la millora del bany accessible ha estat ferma, i any rere any hi ha hagut millores, tant en els horaris com en l'habilitació dels espais per oferir un millor servei als banyistes amb diversitat funcional, cas per exemples de l'habilitació de places d'aparcament específics.

Tot això ha suposat un salt de qualitat que ha deixat en l'oblit la situació que hi havia en anteriors governs, on no hi havia ni cadires amfíbies i l’horari era molt més restringit: unes hores pel matí i només durant els mesos de juliol i agost i amb molt poca dotació de personal.