L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 12 d’agost del 2018

Festival Sete Sois Sete Luas: Avui una actuació de Cuca Roseta per a no perdre-se-la



El Festival Sete Sois Sete Luas ens ofereix avui a partir de les 22'30 l'actuació de Cuca Roseta, la gran intèrpret de la música tradicional portuguesa, que actuarà amb el seu gran repertori de fados.  

Cuca Roseta, compositora i intèrpret, forma part de la nova generació del fado. Té tres discos en el seu haver-hi: Cuca Roseta (2011), Arrel (2013) i Riû (2015), el seu últim treball fins avui, que inclou un dueto al costat de Djavan i composicions de Jorge Drexler, Bryan Adams i Ivan Lins, a més de les seues pròpies.

La seua vinculació especial amb Espanya es tradueix en col·laboracions amb músics com David Bisbal, Niña Pastori, Julio Iglesias o Silvia Pérez Cruz. A més, va ser cap de cartell del primer Festival de Fado de Madrid i capçalera del cartell del primer Festival de Fado a Sevilla, realitzant també, en els últims anys, altres concerts d'èxit a Bilbao, Barcelona, Oviedo, Plasencia o sent figura destacada en festivals de prestigi com Pirineus Sud (Osca) o Badasom (a Badajoz).

Es diu de Cuca Roseta que li ha atorgat bellesa i modernitat al fado, sense oblidar les arrels i l'essència d'aquesta bella forma d'expressió.  Cuca Roseta té en el seu cant una emoció transcendent, un ànima immensa, que no té fronteres ni llengües. La seua forma brillant d'interpretació ens deixa presos en el seient, en un viatge increïble a l'interior de l'ànima.