L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

diumenge, 5 d’agost del 2018

Avui diumenge se celebra el Vé Festival de Corals "Cançons a la mar"


Avui diumenge, dia 5 d'agost, a partir de les 20'30 hores amb el patrocini de l'Ajuntament de Tavernes i l'organització de la Coral Marinyén se celebra el "'V Festival de Corals -Cançons a la mar". 

Els cors que hi participen són l'agrupació Vocal Clarialba, de Montaverner, l’agrupació coral de Finestrat i la Coral Marinyén, de Tavernes. Totes tres ens oferiran un festival de cançons dedicades a la mar, en un espectacle de veus polifòniques que ens delectaran en un escenari únic. 
 
L'entrada és lliure i gratuïta i el concert se celebrara a la plaça de les Palmeretes, del llac de la Goleta.