L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 8 d’agost del 2018

Nosaltres ja hem votat per Cecília Arnau. ¿I vosaltres? El dia 31 d'agost acaba el termini



La joveníssima violinista Cecília Arnau, amb 8 anys, és un/una dels finalistes del “I Premio Nacional Lexus a la Excelencia Musical”, tal com ací vam publicar fa unes setmanes.

Cecilia Arnau té 8 anys i estudia en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, i ha estat elegida finalista d’aquest primer concurs on hi ha dos classes de guanyadors: l’un serà serà elegit pel públic i un segon per un grup de professionals experts.

Cal indicar que els dos guanyador interpretaran sota la batuta de directora Inma Shara, a més de rebre una “master class” amb aquesta directora. Els conservatoris dels guanyadors  rebran una ajuda econòmica de 3.000 euros.

Com tots sabeu Cecilia Arnau Toran és filla del music valler Eduardo Arnau Grau, musicòleg i violinista de prestigi a més de catedràtic de Violí del Conservatori Superior "Joaquin Rodrigo" de València i néta d’Eduardo Arnau Moreno, que ens va deixar fa poc de temps després de tota una vida dedicada a la musica, i amb 40 anys de director de la SIUM de Tavernes i fill predilecte de la ciutat. 

Tots podem col·laborar a que Cecília siga una de les guanyadores, en concret en el premi que dóna el públic. La votació ja ha començat i finalitza el dia 1 de setembre, i podem votar a través del web de Lexus o del compte Instagram i Facebook, també de Lexus.

Aquest és l’enllaç al web de Lexus on cal seguir el procés indicat per a votar. ¿T’hi animes? Clar que sí. Nosaltres ja hem votat i ara cal la col·laboració de tots els vallers i valleres perquè Cecília siga una de les guanyadores. Gràcies a tots i totes.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb padrins a La Cotorra i tot. Poques vegades s'heu fet ressò quan alguna vallera o valler ha tingut alguna cosa a guanyar en algun concurs. Bo, a més de bo, cal tindre padrins per a tot ;-)

La Cotorra de la Vall ha dit...

Totalment injustificat i fals el comentari. Si fas una recerca primer amb la paraula "concurs" i després amb "premi" comprovaràs la quantitat d'articles i més articles que parlen de premis obtinguts per vallers i vallers en esports de tota classe, cultura en totes les manifestacions (música, cantar...), concursos locals i de fora, etc. etc i etc.

Per un altre costat, sempre que algun veí o familiar ens ha dit de recolzar algun valler o vallera que participa en algun concurs on cal el vot popular, ho hem publicat i ens hem fet ressò perquè els nostres lectors/es el voten. I aquest és el cas que ens ocupa.

Açò és un blog local. No arribem a tot, i menys encara quan són esdeveniments que no se celebren a Tavernes. No tenim una xarxa de corresponsals, ni estem abonats a grans agències de noticies com EFE o Europa Press per conéixer el què passa al món, i el que és més important, ni cobrem ni fem pagar res per llegir-nos. Així i tot, pensem que oferim una molta bona informació local, inclós més que els periòdics comarcals.

És molt fàcil parlar i criticar, quan són els mateixos interessats o gent del voltant qui no es preocupa de fer-nos saber els mèrits d'algun valler. Sempre, sempre i sempre hem publicat, si ens han informat o ens han demanat de publicar algun fet protagonitzat per vallers.