L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 26 d’agost del 2018

L'Ajuntament proposa per al dilluns l'activitat per a joves "L'Univers a la vora de la mar".


Demà dilluns, dia 27, s'ha anunciat "L'Univers a la vora de la mar", l'experiència dirigida a joves entre 3 i 16 anys i que va haver de suspendre's per mal temps fa unes setmanes. L'activitat es proposa amb un objectiu bàsic: apropar el cel i els seus estels als més menuts i joves.
 
L'activitat tindrà lloc a patir de les 21 hores, en les pistes de pàdel municipal situades en la platja de la Goleta, al costat mateix del Camí Marenys, enfront de la residència Solimar i molt prop de l'escoleta de la platja. Les places són limitades, per tant cal anar-hi a partir de les 20'30 per inscriure's amb l'objectiu que els monitors puguen formar els grups ajustats a les edats


Pistes de pàdel on es farà l'activitat

Els assistents podran gaudir d'un planetari on podran estudiar i comprendre millor la Lluna, el Sol, els planetes i constel·lacions, així com els seus moviments. A més, també disposaran dels telescopis professionals de l'Associació Astronòmica de la Safor per poder observar el cel i tots els seus enigmes en una observació astronòmica guiada. 
 
L'activitat és gratuïta i inclusiva, és a dir, està preparada perquè siga totalment accessible i per tant puguen participar tots els xiquets i xiquetes interessats.