L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 23 d’agost del 2018

Avui comença el Mediterránea Festival en la seua primera edició




El Mediterránea Festival ha escollit la platja de Tavernes  per a la posada de llarg de la seua primera edició, un fet que tornarà a dinamitzar la platja, beneficiar el comerç  i hostaleria local i posar en el mapa musical la nostra ciutat.

Aquest és el primer festival de música indie-rock que se celebra a la Safor amb una durada de tres dies, del dijous 23 al dissabte 25 d’agost, i s’espera una presència de milers d’assistents, en concrets més de 7.000 al dia, segons fons municipals.

El festival acull els millors artistes i conjunts musicals del panorama nacional en aquest estil, i té el grup Izal com a cap de cartell, i que actuarà dissabte.


El Mediterránea Festival utilitzarà les instal·lacions del carrer Blasco Ibáñez de la platja que l’Ajuntament va adequar per a l’Iboga Summer Festival celebrat este mateix agost. Es tracta d’un espai que compta amb  20.000 metres quadrats, prop de la mar, amb gespa natural i que serà on s’ubicarà la zona de camping l l’àrea d’actuacions de grups i djs.

El projecte de Mediterráne Festival ha suposat una inversió de més de 300.000 euros, segons ha dit l’organització, amb un temps de preparació de més de 10 mesos des que es va començar a caminar i es va presentar el projecte a l’Ajuntament de Tavernes.


I una cosa important: hi haurà una zona gratuïta perquè la gent puga vore algunes de les instal·lacions sense comprar entrades. No cal ni dir que aquesta zona no permet guadir dels concerts. 

 Els assistents disposen de serveis com taquilles, dutxes, serveis mèdics, banys portàtils i diverses zones d’aparcament públic. Cal recordar que el govern de Compromís va arribar a un acord amb l’organització i els veïns i veïnes de Tavernes tenien un descompte del 10% sobre el preu dels abonaments generals. 


Concerts per avui