L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 29 d’agost del 2018

Merlín, un musical de llegenda: Millor musical infantil, millor musical original i millor musical en gira en els "Premis del públic Broadwayworld Spain"



Dilluns passat, 27 d'agost, es van donar a conèixer els guanyadors dels “Premis del públic BroadwayWorld Spain 2018” amb triplet de guardons per a la productora valenciana de Tavernes “Trencadís”: El seu últim espectacle, Merlín, un musical de llegenda, ha sigut premiat en les tres categories per les quals optava: Millor musical infantil, millor musical original i millor musical en gira. 
Merlín, un musical de llegenda es va estrenar el passat mes de setembre en el Teatre Chapí de Villena, amb Javier Gurruchaga al capdavant de l'elenc. Amb text de Josep Mollà, música i lletres de Noèlia Pérez i Josep Zapater i adreça i idea original de José Tomàs Chàfer, Merlín ha alçat el teló en desenes de teatres de l'estat amb una gran acceptació per part del públic, que ha tingut l'oportunitat d'emetre el seu vot en aquests reconeguts premis.

D'altra banda, fa escassos mesos, el mateix espectacle era guardonat amb el premi a Millor musical infantil pels Premis del Teatre Musical, atorgats pels professionals del sector de les arts escèniques. El passat mes de juliol, els responsables de la música original de Merlín, Josep Zapater i Noèlia Pérez, s'estrenaven com a actors en el musical donant vida al mític mag i a la malvada Morgana, en el Teatre Olympia de València. La gira continua imparable a partir de setembre a Ceuta, Ponferrada, Aracena, Sevilla, Albacete, Murcia, Guadalajara, Valladolid.
Jose Tomàs Chàfer, director de l'espectacle, ha declarat: “Els premis del públic ens fan sempre una il·lusió especial, perquè som molt conscients que treballem per a ells. Sempre resulta gratificant saber que el nostre Merlín els va agradar en el seu moment, que han considerat que érem mereixedors d'aquests guardons i que han dedicat part del seu temps a votar-nos”.

Els “Premis del públic BroadwayWorld Spain” s'han convertit en tot un referent en el món del teatre musical. Amb més de mig milió de vots, entre ambdues rondes, el públic ha concedit 12 premis al Billy Elliot de "Som produce", 3 premis al Merlín de "Trencadís" i 2 premis a "La llamada" de Javier Ambrossi i Javier Calvo, entre uns altres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona noticia per a Trencadis, es una companyia vallera que ania que destacar. Un deu.