L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 11 d’agost del 2018

PLENARI AGOST 2018: Compromís informa les xifres de l'Iboga i nega la falta de beneficis en els comerços.



Josep Llácer, regidor de Compromís responsable d’àrea de festivals, va informar en el passat plenari al consistori, que en base a les dades facilitades per l’organització de l’Iboga Summer Festival, l’impacte econòmic del festival es 1’5 milions d’euros.

El regidor de Compromís va explicar que, segons les xifres, la promotora del festival contracta directament moltíssima gent durant el festival: artistes, cantants, músics, tècnics, cambrers, fotògrafs, operaris i, a més a més, subcontrata moltes empreses perquè li presten serveis. Entre aquestes nomenava vigilància i seguretat, muntatge i desmuntatge, càtering i menjars, beguda, vaters químics, obres i subministre de material, entre les principals.

Llatzer remarcava que també és molt significatiu l'impacte econòmic i el moviment en bars, restaurants, supermercats, forns de pa, geladeries, carnisseries, taxis, estancs, estacions de servei, pensions, pisos de lloguer i altres tipus d'allotjament i el llarg etcètera de comerços que es veuen beneficiats per la vinguda de gent a la nostra ciutat.


Era la resposta que donava al PP, que havia posat en dubte les xifres de l’organització, i afirmava que els comerços del poble no se’n beneficiaven. Llátzer negava eixa afirmació del PP i assegurava que els comerços del poble s’han beneficiat i com durant una setmana ell havia pogut comprovar que els comerços de la zona “tenien sempre casa plena”.

El regidor va recordar les critiques que rep el govern de Compromís – sense nomenar de qui, encara que pel context de la resposta era massa evident a quin partit es referia-  per la celebració del festival Festivern, per l’Iboga “i espere no ho facen també amb el Mediterrània Festival”, i assegurava que “Compromis ha apostat pels festivals com la millor manera de potenciar la platja i donr a conèixer Tavernes a nivell cultural, turístics i riquesa patrimonial i aprofitar la repercussió mediàtica dels mateixos”.

Com a demostratiu de la vida que dóna a Tavernes els festivals, els convidava a que recordaren com era Tavernes en un Cap d’Any abans del Festivern i com és ara.

1 comentari:

Unknown ha dit...

On estan els nostres drets?