L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dimarts, 14 d’agost del 2018

Festival Sete Sois Sete Luas: Mimmo Epifani clou enguany el festivalEl virtuós mandolinista, Mimmo Epifani, que està entre els més reconeguts a Itàlia tanca aquesta nit l’edició d’enguany del Sete Sois Sete Luas.

Mimmo Epifani té una llarga trajectòria artística que l'ha portat al llarg dels anys a col·laborar amb Eugenio Bennato, amb qui va donar vida al moviment Taranta Power, Roberto De Simone, Ambrogio Sparagna i Fausto Mesolella.

Una característica de l'enfocament musical del mandolinista nascut a San Vito dei Normanni és la seua peculiar visió de la música que l'ha portat al llarg dels anys a unir la tradició de la seua terra amb els sons del món.