L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.479
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.923

divendres, 24 d’agost del 2018

Silenci, per favor.


L'humor i les variacions sobre un tema d'actualitat, els populars "memes", ens demostren la capacitat d'inventiva i com hi ha gent que "trau punta"  dels temes més populars del moment.

I un dels temes que ha estat aquests dies en boca de molta gent és la fundació de la Plataforma Ciutadana que pretén, i així ho han expressat, aconseguir una  platja sense sorolls ni molèsties, cosa que espera aconseguir si es posen limitacions a les celebracions de festivals.

Així ha vist la xarxa el resultat final d'aquestes demandes i com afectaran a la nostra platja. Un somriure, per favor i si pot ser una rialla sorollosa millor.