L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dissabte, 18 d’agost del 2018

Campionat de Tenis Platja Un total de 25 parelles han participat en el Campionat de Tenis Platja organitzat per la regidoria d’Esports de l’ajuntament de Tavernes. Els partits s’han disputat en la zona de l’escala de l’edifici Flamingo entre els dies 16 i 17 d’agost.


Els tècnics de la regidoria varen habilitar un total de pistes sobre l’arena per tal de poder desenvolupar el campionat que ha tingut un gran ambient, amb una ampla presència dels familiars i amics dels participants.


L’èxit de la convocatòria demostra que el tenis platja s’ha consolidat com una de les activitats amb més participació de l’estiu. Les categories dels participants han estat des dels benjamins fins als cadets.


Al final dels partits s’han proclamat els guanyadors. Els campions i subcampions han tingut el corresponent trofeu mentre els tercers i quarts classificats han rebut medalles.


Classificació  

Infantil cadet
1 Michel i Jorge
2 Vicent i Óscar
3 Valoria i Alejandra
4 Batiste i Vicent

Aleví Masculí
1 Tonet i Roman
2 Guillem i Àlvar
3 Pau i David
4 Gerard i Òscar

Aleví femení
1 Carme i Paula
2 Clara i Anabel
3 Lucia i Carla

Benjamí
1 Ferran i Nora
2 Jordi i Guillem
3 Javier i Dani
4 Roger i Joan