L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 16 d’agost del 2018

ACTUALITZADA: Més de 20 artistes formen el cartell de la primera edició de la Mediterrània Festival


 
El Mediterrània Festival ha tancat el cartell amb més de vint artistes en un esdeveniment anunciat entre els dies 23 al 25 d'agost en la platja de Tavernes. 

Els grups “Despistaos”, “Bombai” i “Embusteros” havien estat les últimes incorporacions en el festival de Indie-Rock, però sense esperar-nos-ho i quan ja s'havia donat el cartell com a tancat, s'anunciava la incorporació de la banda "Izal" coneguda per cançons com:  "Qué bien", "Copacabana", "La mujer de verde", "El Baile" , "Pequeña gran revolución", "Agujeros de Gusano", entre otras. 

 La banda cordovesa “Embusteros”, també una de les darreres incorporacions,  presentarà el seu nou disc «La verdad», mentre que “Bombai” interpretarà les cançons del seu últim disc, «Bombai en acústico» (2017).



Aquests artistes se sumen a un cartell que ja estava confirmat i que formen Nikone, Dorian, Sidonie, Space Elephants, La Habitación Roja, Plan-B, La MODA, Rulo y la Contrabanda, El Niño de la Hipoteca, Beret, Varry Brava, Nixon, Carmen Boza, Rufus T. Firefly, Jorge León, Dinero, Sexy Zebras, Brisa Fenoy, Ñekü, Lorena Castell DJ Set, Lara Taylor & Mystic DJ y Bitches Deejays. 


El festival contarà amb un escenari principal, un segon escenari amb cabina per a DJ dins d'una gran carpa i un altre en la zona d'acampada per a artistes acústics exclusius. Per a servei dels assistentes es compta amb una Food Trucks i una zona de mercat amb diverses tendes.




El recinte del festival estarà situat a uns centenars de metres de la platja i tendra una zona d'acampada, on es realitzaren algunes activitats i concerts exclusius, que li donaran un valor afegit.

Cal recordar que els  empadronats a Tavernes gaudiran d'un 10% de descompte en l'entrada/abonament sobre el preu actual. Sols cal anar a comprar-lo al pub Màgik per poder gaudir del descompte.

També informar que hi haurà una zona d'activitats i concerts d'accés lliure en horari de migdia/vesprada perquè els veïns de Tavernes i visitants de la platja puguen gaudir de l'ambient del festival.


L'emplaçament de l'escenari serà el mateix de l'Iboga Summer, però només s'acomparà en el sector 12. La nova zona acampada del sector 13 no s'utilitzarà