L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 28 d’agost del 2018

La platja de Tavernes acull esta nit la projecció d’una nova pel·lícula en l’arena



La projecció, emmarcada en el programa "Cine a les platges" proposa un títol de cinema d’animació apte per a tota la família. S'inicia avui dimecres amb.
 
La platja de Tavernes acollirà esta nit una nova projecció de cinema a la fresca emmarcada en el programa estival "Cine a les platges", organitzat pel Patronat de Turisme de València en col·laboració amb la regidoria de Turisme, i que projectarà a l’arena de la platja de Tavernes de la Valldigna el títol “Capità Calçotets”.
 
 La platja de Tavernes continua un any més apostant per aquesta iniciativa turística, dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, que es realitza a diverses localitats del litoral valencià. L’experiència cinematogràfica a l’aire lliure es podrà gaudir gràcies a una pantalla inflable de 90 metres quadrats sobre l’arena de la platja.




Tal i com va assenyalar la regidora de Turisme, Pilar Ausina, de Compromís, a inici de l’estiu, en el moment en que s’engegava el programa, " és una molt bona iniciativa que ens ajuda a dinamitzar l’oferta turística de la platja amb una proposta d’oci familiar que a més posa en valor la platja com a escenari únic”.

El títol de hui, com hem dit, es "Capità Calçotets" un títol d’animació d’estrena recent (2017) i apte per a tota la família. L'argument és: dos escolars entremaliats, Jorge i Berto, apassionats del còmics, hipnotitzen accidentalment el “dire” del seu col·legi, el Sr. Krupp, que així es creu el “Capità Calçotets”, un superheroi malhumorat que du per vestit un calçotets. Amb l’aparició en escena d’un malvat professor, tots 3 hauran d’associar-se per a frustrar els plans del professor.
 
Enguany, com a novetat tenim els tallers infantils i activitats d’animació per als més menuts. A més, s’habilitarà un punt mòbil d’informació turística per a promocionar les experiències turístiques que ofereix el municipi durant tot l’any, i també la resta del territori valencià.

Els assistents poden portar cadira o tovallola per a asseure’s en l’arena i veure la pel·lícula. Les dos projeccions començaran a les 22.00 hores, i tindran lloc en la zona de l’accés del Camí de la Mar, coneguda com a Puerta del Sol.