L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 12 d’agost del 2018

La Penya Valleros organitza una trobada motera aquest cap de setmana



La Penya Valleros de motos ha organitzat una trobada motera per aquest cap de setmana que s'està celebrant des d'ahir dissabte a la platja de Tavernes, en el lloc on es desenvolupa el festival Iboga Summer.

Les activitats previstes per avui, una vegada el bon temps s'ha estabilitzat, són realitzar una volta turística per la platja a partir de les 11 del matí per continuar a partir de les 11'30 hores amb una actuació de Emilio Zamora.


Ahir dissabte a la nit els assistents després de sopar van poder de la música i del bon ambient creat pel grup "No Name" després d'haver fet un dinar de germanor de paella i haver celebrat jocs moters.