L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dissabte, 18 d’agost del 2018

El Cor de Cambra Quinzedemarç participa en l'encontre de cors a Hèlsinki (Finlàndia)
El "Cor de Cambra Quinzedemarç" ha participat en l'encontre de cors de Hèlsinki (Finlàndia). Més de  2000 coralistes del país i els músics de la Valldigna s'han reunit a la capital finesa  per interpretar en les escales de la catedral un extens repertori popular de Finlàndia. 


En acabar, cadascun dels cors van actuar individualment a diferents indrets de la ciutat. El cor de cambra va donar mostra de la música coral valenciana i de la cançó local, "la Barraca", que va aconseguir emocionar a públic i als mateixos membres de Quinzedemarç. 

La jornada va concloure amb l'actuació al teatre "Gloria" de Hèlsinki i amb el cant comú "Vem kan segla", dirigit per Quinze de Març com homenatge a l'únic cor estranger que participava a l'encontre. 


El cor "Quinzedemarç" finalitza així l'intercanvi organitzat amb el cor de veus blanques "How Many Mothers" de Vaanta, (Finlàndia) i que l'any passat van participar a l'Encontre Coral Valldigna.

En opinió dels membres del cor "ha estat una experiència increïble. En ser l'únic cor estranger, ens han tractat com a estrelles".

Enhorabona al cor i el nostre agraïment per deixar ben alt el nom de Tavernes i la Valldigna.

Us oferim dos vídeos d'actuacions del cor a Finlàndia.Així sona d'emotiva "La Barraca" quan et trobes a milers de quilòmetres de casa

 

2 comentaris:

Unknown ha dit...

L'enhorabona companys, sou uns artistes!!!

Unknown ha dit...

Enhorabona, molt emocionant el cant de la Barraca tant lluny de la nostra terra.