L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 18 d’agost del 2018

Gràn exit del Grup de Teatre "Pep Melo" de la falla Cambro a la platja de Tavernes



El Grup de Teatre "Pep Meló" de la falla Cambro va actuar per la nit en l’església de Santa Maria de la platja amb un gran èxit, i davant un entusiasta públic que va omplir el recinte de gom a gom i va poder gaudir d’una divertida nit amb la representació d'un sainet valencià, que va anar precedit per un monòleg, sobre el desig de voler ser artista.


El Grup de Teatre "Pep Meló" de la falla Cambro va posar en escena el sainet  "La mort del músic" d'Hipòlit Negre, amb una interessant interpretació dels actors en una obra ben divertidas i que alçaren les rialles del públic. La trama ens parla de la rivalitat entre dos pobles, sobre tot a l'hora de fer festes i en la banda de música, amb un equivoc sobre la matança d'un porc per a sufragar festes i el que es pensen alguns,  que  va a matar-se  un músic.

Però potser el més important era la finalitat: la representació teatral del grup de la falla Cambro era en benefici de l’ONG local "Solidaritat amb el Tercer Món" a qui es destina la quantitat aconseguida en la venta de les entrades solidàries per a presenciar l’espectacle.


L'esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes (Regidories de Cutura i Turisme) i la parròquia de Sant Pere.