L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 21 d’agost del 2018

Vestidors trencats, papereres desfetes... són gamberrades que no ho oblidem, ho paguem nosaltres.


Una vegada més els vestidors de la zona del bany adaptat de la Plaça de la Safor han patit l'atac i vandalisme de gent que no té més entreteniment que trencar el mobiliari públic o les instal·lacions municipals.

És la segona vegada que tenim constància les darreres setmanes de destrosses en aquests vestidors, una acció presumptament realitzada per la nit perquè és en fer-se de dia i quan algun veí fa la passejada matinal per la platja ho descobreix, com és en aquest cas. Gràcies per les fotografies.

Uns altres elements que són també producte de la fixació dels gamberros de torn són les papereres, que són tractades com si fossen balons de futbols i trencades o deformades a colps de peu. Passa en les del poble i passa també en les de la platja, en concret ho hem observat a l'Avinguda de la Marian no és raríssim trobar alguna paperera que no tinga el senyal d'algun acte vandàlic.


El que està clar és que les papereres que mostren a les fotografies no foren doblades per cap ventada forta en aquestes nit de tempesta, sinó per algú que igual amb alguna copa de més i visió tèrbola en cap de setmana, les ho confós amb un baló de futbol, igual perquè ja s'ha iniciat la lliga.

¿Quants diners es gasta l'Ajuntament (és a dir tots els veïns de Tavernes) al cap de l'any en reposar mobiliari, com papereres, pintar bancs o murs, reparar elements del mobiliari com aquests vestidors o per exemple reparar jocs infantils? Sincerament no ha sabem però segurament, i coneixen el preu d'alguns elements trencats, seran bastants de milers i milers d'euros que, no ens equivoquem, ixen de les butxaques de tots els veïns. No val a dir, com alguns fan: "com jo no ho pague..."

I sí que ho paguem. les despeses de reparar elements públics, fets malbé per actes vandàlics, són diners que paguen tots. I eixos diners ja no es dediquen a instal·lar o fer altres millores, amb la qual cosa el perjudici a tots els veïns de Tavernes és doble: el que es paga per reparacions i el que es deixa de fer perquè es retrauen de possibles inversions. i d'això hem de ser conscients.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Lamentable! Això demostra que els energúmens no solament es passegen pel parc de Cantalot