L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 10 d’agost del 2018

Avui celebrem el Porrat de Sant Llorenç amb l’actuació de Musicants


El paratge de Sant Llorenç acull un any més el porrat que barreja tradició, gastronomia i música en un entorn espectacular.
 
Avui divendres 10 d'agost, si l'oratge no ho impedeix car s'anuncien pluges fins migdia majorment, se celebra, com cada any, el Porrat de Sant Llorenç amb una programació variada que gira al voltant de la tradició, la gastronomia i la música, en aquest darrer cas de la mà del Festival Sete Sóis Sete Luas.
 
El lloc de celebració el paratge que envolta l'Ermita de Sant Llorenç i el Racó de Joana. Els assistents podran gaudir de diverses paradetes de menjar i del concert de Musicants en el dia de la celebració de Sant Llorenç. 
 
Els actes començaran a les 11:30h del matí amb la missa a l'Ermita de Sant Llorenç, la posterior romeria pels voltants de la zona i la benedicció del terme municipal com mana la tradició. 
 
 
Per dinamitzar la celebració del porrat, el grup valencià Musicants serà l'encarregat de donar ritme a l'esdeveniment a partir de les 20h. "Musicants" (País Valencià) és un nou grup nascut al caliu d’Al Tall, que ja ha gravat el seu primer disc "Adsabara" i que acaba de rebre el premi Top 200 del WMCE, una organització berlinesa sense finalitat de lucre, que des de el món de la ràdio europea selecciona els favorits en les llistes musicals amb vista a projectar-los per tot arreu mitjançant les ones mundials.
 
En són els components Manolo Miralles, mestre a les cordes i vents, un dels fundadors d’Al Tall; Rebeca Mut, veu; Àlex Velázquez, tecles; Paco Pineda, violoncel; Eugènia Saval, violí; Ximo Guardiola, baix i guitarra; Eugeni Camacho, percussió, i Jordi Pastor, violí, saxo i acordió.
 
En cas de pluja durant la vesprada de demà, s’ha planificat que el concert de Musicants modifique la seua localització a la Casa de la Cultura, sent a la mateixa hora.
 
L'Ajuntament posarà a disposició dels assistents un autobús gratuït des de les 17:30h fins a les 22:30h per a facilitar l'arribada al Porrat de Sant Llorenç als veïns del poble i de la platja.