L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 13 d’agost del 2018

Festival Sete Sois Sete Luas: avui actuació del músic Miroca Paris, de Cap Verd



El Festival Sete Sois Sete Luas ens ofereix avui dilluns, a partir de les 22'30 l'actuació de Miroca Paris (Cap Verd.

Miroca Paris és originari  de San Vicent en Capo Verde. És multiinstrumentista eclèctic, nascut en una coneguda família de músics, és cantant, toca la bateria, la guitarra i la percussió.

Gràcies al seu talent com a percussionista va actuar primer amb un grup de la seua terra “A batucada” i des del 2000 junt a Cesaria Evora como a percussionista i bateria. Amb la gran diva capverdiana va recórrer el Món durant 11 anys en gires increïbles, però des del 2017 ha iniciat una carrera en solitari.

El seu so mescla els estils típics de la tradició musical de Cap Verd com morna, coladeira i funana amb una enèrgica expressivitat llatina.