L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

dissabte, 4 d’agost del 2018

El campió autonòmic Oriol Olaso Altur rebut a l'AjuntamentEl regidor d’Esports, Josep Llácer de Compromís, va rebre ahir a l’Ajuntament al jove ciclista Oriol Olaso Altur, campió autonòmic i líder de la Challenge de València en la seua categoria.

L'Escola del Club Ciclista la Valldigna porta temps fent un treball magnífic i donant a conèixer ciclistes de gran vàlua i qualitat, com és el cas d’Oriol Olaso Altur.

El regidor Llácer ha confirmat en el seu perfil de facebook que el govern de Compromís està treballant per a dur a Tavernes una de les curses de ciclocross del calendari d'hivern de la federació i ha remarcat que en el camp del ciclisme “treballar i fer promoció de l'escola és el nostre primer objectiu”.