L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 22 d’agost del 2018

Un cartell de luxe en el primer Mediterránea Festival a Tavernes


 Unes 20.000 persones presenciaran del 23 al 25 les actuacions d'Izal, Beret, La Habitación Roja, Despistaos, Sidonie i Dorian.

El Mediterránea Festival ha escollit la platja de Tavernes com a l’escenari idoni per a la posada de llarg de la seua primera edició, un fet que tornarà a dinamitzar i posar en el mapa la nostra ciutat. 
 
Els tres dies, del dijous 23 al dissabte 25 d’agost, el municipi valler acollirà milers d’assistents al festival de música indie-rock que comptarà amb la presència dels millors artistes i conjunts musicals del panorama nacional d’este estil, amb el grup Izal com a cap de cartell.
 
 
La primera edició del Mediterránea Festival preveu una gran assistència, una estimació d’uns 7.000 assistents per dia, és a dir, al voltant de 20.000 assistents durant els tres dies d’actuacions. El plat fort del festival tindrà lloc dissabte amb el concert d’Izal, dia en què es superaran les xifres estimades per l’organització pel gran poder d’atracció del grup madrileny. Bona part dels assistents arribaran del País Valencià i des de Madrid, però també ho faran d’altres parts de la península.
 
 

Tot i ser un festival de nova creació, l’elenc d’artistes que recull és ampli i atractiu amb una mescla de grups, cantants i dj’s variat que han despertat l’interés dels milers d’assistents que rebrà Tavernes durant el cap de setmana per viure en directe els concerts de Beret, Sidonie, La Habitación Roja, Despistaos i Dorian, entre molts altres. 
 

El Mediterránea Festival utilitzarà les instal·lacions adequades del carrer Blasco Ibáñez de la platja i on es ubicar l’Iboga Summer Festival celebrat fa unes setmanes. Es tracta d’un espai que compta amb una ampla zona d’acampada amb ombra i gespa, i una gran superfície per a albergar els concerts i les diferents activitats relacionades amb el festival.
 
Els assistents tindran a la seua disposició tots els serveis i comoditats possibles com taquilles, dutxes, serveis mèdics, banys portàtils i diverses zones d’aparcament públic. A més, hi haurà disponible un servei d’autobusos gratuït que transportarà els assistents que arriben a l’estació de tren de Tavernes fins el recinte del festival. 
 
 
El govern municipal de Compromís ha arribat a un acord amb l’organització per a afavorir els veïns i veïnes de Tavernes que vulguen assistir al festival, gràcies a un descompte del 10% sobre el preu actual dels abonaments generals. Estes entrades rebaixades es poden adquirir al pub Magik situat al Passeig Colón del municipi.