L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 16 d’agost del 2018

La falla Passeig organitza avui a la platja "la cagà del camell 2018"



La falla Passeig organitza enguany a la platja el seu tradicional esdeveniment de "la cagà del camell", que se celebra avui divendres, dia 17, en el carrer Gebalcobra, al costat de Padur.

Aquesta activitat consisteix a comprar qualsevol persona una de les parcel·les en que es divideix el carrer al preu de 5euros, i si el camell defeca a la seua parcel·la rep de la falla la quantitat de 1000 euros.

Prèviament, la falla ha organitzat jocs infantils aquàtics a partir  de les 18 hores i a partir de les 19 hores l'actuació de la xaranga   "Xe quin empastre".  A les 20'30 hores està prevista "la cagà del camell", seguit d'un sopar popular i l'actuació de "Cabos Sueltos" a partir de les 00'30 hores.

Els punts de venda de "parcel·les" són Panaderia Alfàndec i Aquarium a la platja, i les Agulles de Ángela i la Cosa Nostra al poble.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A vore si s'aprofita per deixalr la zona neta de camells, que falta faria.