L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 26 d’agost del 2018

La vallera Àngela LLinares representa a Joves PV-compromís en la creació de la xarxa “Gender and minorities network"



La creació de la xarxa “Gender and minorities network” s’ha iniciat avui amb una primera reunió a Glasgow (Escòcia) de la EFAY (European Free Youth Aliance).

La reunió ha comptat amb representats polítics de Scotish Nacional Party (Escòcia), Mes per Mallorca (Mallorca), Jovent Republicà (Catalunya), SSW (Alemanya), Plaid Cymru (Gales), Joves PV-Compromís (País Valencià).

Després de la presentació de cadascun dels partits participant, s’ha donat una visió general de la situació en cada estat quan a igualtat i s’han explicat les polítiques feministes iniciades en els partits polítics i institucions. Així mateix s’han establert les bases de com funcionarà la xarxa.


Àngela Llinares de Tavernes i Àngels Grimalt d’Ondara han assistit en representació de Joves PV-Compromís i han estat les encarregades d’informar del pla d’acció feminista dut a terme per Joves PV-Compromís, del pla d’igualtat de dones i homes en l’administració de la Generalitat, del pacte contra la violència de gènere i sexista, la llei del reconeixement al dret a la identitat i a la expressió de gènere al País Valencià, totes dutes a terme durant els últims anys pel govern del Botànic de la Generalitat.