L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 1 d’agost del 2018

Caritas recapta 1005 euros en la VIIa Fira Solidària del Llibre d'Ocasió


 
Càritas Interparroquial ha agraït els veïns i veïnes de Tavernes, així com els visitants d’altres localitats, la resposta donada a la VIIé Fira Solidària del Llibre d’Ocasió (Fira de Sant Jaume) i que ha permés una recaptació de 1005 euros.



Enguany era el seté anys que Càritas realitzeva aquesta acció de sensibilització social que, amb més de 8.000 llibres venuts, pretén aconseguir el compromís de la societat per conscienciar-la en la tasca de crear un món més solidari i sostenible. 



Els cinc dies que ha durat la campanya són un resum de la tasca realitzada al llarg de tot l’any mitjançant la campanya d’arreplegada de llibres de segona mà, cosa que ha dut a Càritas Interparroquial a agrair la col·laboració, tant d’aquells que han comprat llibres a la fira com als que al llarg de l’any ens els han donat. 



“Tots junts estem aconseguint sensibilitzar la nostra societat i fent realitat el lema de la campanya: “El teu compromís millora el món”, ha indicat en la seua nota l’entitat, que ha expressat el seu agraïment a la divulgació feta pels mitjans de comunicació social i el suport que l’Ajuntament de Tavernes els ha donat per tal d’organitzar aquesta fira.

La pròxima acció de l’entitat serà la Campanya del Quilos que ja s’està preparant per al cap de setmana del 11 i 12 d’agost