L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 d’agost del 2018

L’IES La Valldigna disposarà el pròxim curs d’un auxiliar de conversació en anglés


L’IES La Valldigna de Tavernes, i que acull també a molts alumnes de la resta de poblacions de la Valldigna, ha estat elegit per ser un dels 138 centres de secundaria valencians que disposarà per al cus vinent, 2018-2019, d’un auxiliar de conversació en anglés, segons la relació de centres que publicava l'edició general de Levante-EMV.

Això serà possible gràcies a que la Conselleria d’Educació que dirigeix el conseller Marzà de Compromís, ha ampliat el conveni de amb el Ministeri d’Educació i el pròxim curs, per primera vegada, els auxiliars estrangers de conversació arriben als instituts públics de Secudària i FP. 

En concret l’estada de l’auxiliar de conversa en angles a l’IES La Valldigna serà des del dia 1 de octubre del 2018 fins al 31 de maig del 2019. 

Per tal de poder participar en aquest programa de potenciació de la Competència Comunicativa Oral en llengua estrangera, una nova assignatura que ha introduït en el currículum el govern valencià del Botànic, Pepa Cholva, directora de l’IES La Valldigna, va haver de sol·licitar-ho abans del dia 2 de març passat. 

Malgrat l’IES la Valldigna ser un dels instituts seleccionat, la conselleria ha advertit que “estar entre els centres seleccionats no és garantia definitiva” perquè ha de ser el Ministeri de Madrid qui ho faça bo, no modifique la proposta valenciana o no passe com l’any passat que el Ministeri d’Educació no va poder “reclutar” a tots els auxiliars que calien per a dur a cap un programa semblant en els col·legis públics. 

Nosaltres esperem i desitgem que això no passe, i que l’institut valler gaudesca d’aquest servei que ha de millorar, com no, l’aprenentatge i comprensió de l’anglés.