L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 d’agost del 2018

Els ingressos en comerços i locals hostalers s'incrementen un 30% en els festivals.


La celebració de festivals té un impacte positiu en l'economia de la platja i locals i hostalers es mostren satisfets en els esdeveniments musicals.

Si el govern de Compromís, impulsor i potenciador dels festivals de la platja, veia com dimarts passat un grup de propietàries es mostrava en contra en l'assemblea de la capella, també ara ha comprovat com hostalers i comerciants de la zona accepten i aplaudeixen la celebració.

Els comerciants i hostalers de la zona on es desenvolupen els festivals a Tavernes (platja sud de la Goleta i zona nord de la genèrica Platja de Tavernes) estan molt contents i satisfets de la celebració d’aquests esdeveniment musicals, segons les manifestacions  de Santi Escrivà, president d’ACEPLAT (Associació de Comerciants de la platja).

Una imatge del passat Iboga
L’hostaler Santi Escrivà, segons ha publicat Las Provincias, ha assegurat que el turisme dels festivals té un impacte positiu en els comerços i locals d’hostaleria amb uns beneficis en la recaptació que en ocasions poden superar el 30% respecte a la que es registra la resta de la temporada estival.

També li va manifestar al diari que,  per la part dels locals d’hostaleria i els negocis aprop de la zona d’afecció dels festivals, no hi havia cap queixa perquè aquests esdeveniment ajuden a incrementar els guanys.

Fins i tot hi ha un augment de llocs de treball, perquè hi ha establiments que per poder atendre l’increment de la demanda que es dóna els dies dels festival contracten treballadors extres per a fer front a l’augment de clients que experimenten eixos dies. 



El govern de Compromís ha negociat al llarg de l'any la celebració d'un altre festival en la platja, el Mediterrània Festival,  amb l'objectiu d'incidir positivament en la desestacionalització de la platja  i ajudar a mantindre el sector hostaler i comercial en aquests dies de final de mes, quan es nota el retorn a casa de moltes famílies.

Així el Mediterránea Festival s'està celebrant  i el president d'ACEPLAT confirmava que els comerços s'havien preparat per oferir serveis i, fins i tot, tenien a punt els tràmits per si calia contractar més personal en un moment concret.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero encara hi ha molts locals buits per llogar o en venta.
Això no es masa lógic amb tants festivals.

Anònim ha dit...

Molt be, per totes les activitats que donen faena i moviment. En el estiu tot el mont viu.
I Tavernes es una platja tranquila en comparacio a moltes i no es queixent tant.

Anònim ha dit...

No crec tinga massa a vore una cosa amb l'altra, com tampoc la venta de cotxes per vindre al festival, però de tota manera conec alguns locals que s'han obert a posta i només durant els festivals per vendre i fer negoci.

Anònim ha dit...

Desestacionalitzar la mar de l'estiu amb un festival al estiu?.
Gran idea!