L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 17 d’agost del 2018

Concert de "Melassa" a Domojito avui a les 20 hores i gravació del videoclip "Camina i somriu"


El grup valler "Melassa", a més de presentar avui en "Domojito" de la platja de Tavernes el seu primer disc "Cançons de ràbia i melodia nº 1" a partir de les 20 hores, necessita la vostra col·laboració perquè el concert servirà per a gravar el videoclip de "Camina i somriu".

Per tante el grup us demana que acudiu vestits de roba colorida i amb  ganes de diversió perquè com diuen en la seua nota "la música la posarem nosaltres".

Segons la nota enviada pel grup

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pensava que la música en directe no estava contemplada segons el plec de condicions, com es que actúa un grup en directe?

Anònim ha dit...

La Cotorra diu que anaven a gravar un videoclip: necessita la vostra col·laboració perquè el concert servirà per a gravar el videoclip de "Camina i somriu".

Per tante el grup us demana que acudiu vestits de roba colorida i amb ganes de diversió perquè com diuen en la seua nota "la música la posarem nosaltres".