L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 2 de maig del 2017

L’Ajuntament contractarà 20 jóvens a través del programa T’Avalem


L’Ajuntament de Tavernes, mitjançant la Regidoria de Desenvolupament Local, contractarà 20 jóvens a través del programa "T’Avalem". Aquest programa permetrà formar jóvens menors de 30 anys que faran activitats per a millorar i revalorar els espais públics i urbans de Tavernes.

El programa és una iniciativa de la Generalitat i el Servef, que subvencionen amb 389.000 euros la formació de menors de 30 anys. Per altra part, l’Ajuntament de Tavernes n'hi aportarà altres 12.000 euros de fons propis.

Els 20 alumnes que participaran en el projecte denominat "T’Avalem" estaran formant-se durant un any i faran activitats auxiliars en la conservació i millora de muntanyes, en repoblacions forestals i tractaments silvícoles i en activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, en instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha deixat palés "l'interes del govern municipal de Compromís a continuar ampliant la formació professional per a l’ocupació destinada a persones aturades; en este cas, generant noves oportunitats per a jóvens mitjançant un contracte d’un any que els permetrà aconseguir experiència i que els podrà ajudar a cercar treball”.

La formació adquirida per l’alumnat estarà acreditada per mitjà del certificat d’aprofitament expedit pel Servef.

Els destinataris seran jóvens entre 16 i 30 anys que hauran d’estar aturats i inscrits en les oficines del SERVEF i en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Per a més informació, s’ha de contactar amb l’Agència de Desenvolupament de Foment Local, al Braç Treballador, o en el següent enllaç: http://tavernes.es/serveis/foment-local/informacio-foment-local/t-avalem