L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 4 de maig del 2017

El dilluns, 8 de maig, s'obri el termini de sol·licitud d'ingrés a l'escoleta municipal


L'Ajuntament obri el termini per a sol·licitar el nou ingrés en l’Escola Infantil Víctor Calatayud el pròxim dilluns, 8 de maig. Aquest centre proporciona atenció educativa als xiquets de 0 a 3 anys d’edat, disposa de 6 unitats i una oferta total de 89 places.


El termini per a fer la sol·licitud de nou ingrés per al pròxim curs 2017/18 serà del 8 al 16 de maig. La documentació que s’ha de presentar amb la sol·licitud serà l’informe de salut, una fotocòpia de la targeta SIP del menor, una fotocòpia del full del llibre de família on estan inscrits tots els membres de la unitat familiar, una fotocòpia del DNI del pare i de la mare, un certificat mèdic acreditatiu de l'estat de gestació amb indicació de la data prevista de part (per als sol·licitants no nascuts) i la documentació per a baremar.


Les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 31 de maig, una vegada comprovades les sol·licituds i fets els barems, i hi haurà temps per a presentar reclamacions fins al 7 de juny. La publicació de les llistes definitives d’admesos i xiquets en llista d’espera serà el 12 de juny, i la matrícula de l’alumnat es formalitzarà del 13 al 30 de juny.

La recollida d’impresos es farà a partir del 8 de maig en el centre educatiu.