L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 4 de maig del 2017

Avui a les 12 inicia les emissions Valldigna Ràdio

L'emissora municipal, Valldigna Ràdio arranca avui dijous, dia 4 de maig, les emissions amb una programació especial que començarà a les 12 de migdia.

A la vesprada s’ha organitzat una festa en la plaça Major amb jocs per als xiquets i l’actuació d’Elena Grau, juntament amb l’equip que estarà al capdavant de l’emissora.


La posada en funcionament de la ràdio municipal va ser una de les promeses del govern municipal de Compromís per aquesta legislatura i demà, si no sorgeix cap impediment com el mal oratge la passada setmana, serà una realitat.

Un dels objectius del govern municipal de Compromís ha estat des del primer dia impulsar un servei radiofònic per a Tavernes i per extensió a la Valldigna, una demanda de la societat valldignenca i més encara des del moment que el govern de la Generalitat del PP va tancar l'anterior radio privada que emetia en la nostra vall.

Valldigna Ràdio, ara impulsada pel govern de l'Ajuntament, permetrà als veïns de Tavernes i dels pobles del voltant  accedir a la informació més pròxima i rellevant de la Valldigna.

Cal remarcar que la posada en funcionament de la ràdio municipal ha implicat moltes hores de gestió, d'esforços i de tràmits administratius, sobre tot perquè la llicència que fa vora vint anys va atorgar la Generalitat  no va ser mai desenvolupada pels anteriors governs del PP.

Això havia fet que l'expedient original no servís i s'han d'hagut de fer modificats i millores, sobre tot en allò que implica actualitzar als temps actuals, amb un nou emplaçament d'equips i antenes radiants.


La programació matinal estarà a càrrec de l’empresa Comarcal Valldigna Ràdio, que oferirà sis hores d’entreteniment i informació, a més de donar suport i formació tècnica a les associacions locals que estiguen interessades a crear un espai propi dins de la graella de vesprada.