L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 1 de maig del 2017

2a PART: Ho pensem, ho diguem i ho expliquem: El PP està en contra de la rotonda prevista en l’encreuament dels carrers Divina Aurora-La Farola




En un article anterior dèiem que el PP està  en contra. I no els ha agradat. Però és el que hi ha. No hi ha terme mitjà: o estàs a favor o en contra. I si un partit posa pegues, si diu que millor en un altre lloc, si  proposa altres solucions alternatives... en contra, no?

I ho diuen ara, quan són imminents les obres. Fa uns anys que es parla del projecte, s’ha explicat en plenaris i s’ha informat per l’alcalde al darrer plenari. I sempre han callat la boca. No tenien res a dir. Res a opinar. Ara  presenten alternatives quan en els anys que fa que es gesta el projecte mai no han dit.

Van estar 20 anys governant la Generalitat i 16 governant Tavernes i mai no van moure un dit per solucionar els problemes de la comarcal. I ara, davant un govern que se’n preocupa, i quan les gestions de l’alcalde Jordi Joan han lograt una resposta positiva de Carreteres, el PP es posa a fer la contra. Això,  diguen el que diguen, és no es estar a favor de la rotonda.

Per què no parlen en els plenaris?

Demà hi ha plenari. Vorem si allí parlen. El plenari és el lloc de representació del poble,  on els partits diuen i expressen el que pensen i opinen i on presenten les propostes. ¿És així o no, senyors del PP? Demà tenen una bona ocasió d’obrir el debat, de fer que tots els partits parlen presentant les propostes, si en tenen. Demà és el dia. Però estem segurs que callaran. Com sempre han fet. I no diran res. Fugiran del debat aclaridor en el plenari.

Si pensem que el PP està en contra de la rodona és per com actua.  I el bo del cas és que ens acusen a nosaltres d’enganyar al poble perquè els hem deixat en evidència. Repetim: Mai no en vist un partit estar a favor d’un projecte i buscar-li cinc peus al gat amb traves i alternatives a punt d’iniciar les obres. I menys quan ha callat durant anys i anys.

I ja és per a riure que ens acusen a nosaltres d’enganyar el poble! I que ho faça el partit més corrupte de la democràcia espanyola, el que enganya i menteix a Hisenda i els espanyols en el seu finançament, el que espia a la resta de partits, el que del nomenament de fiscals fa un joc d’interessos, entre altres moltes coses.

Sou vosaltres qui enganyeu a Tavernes  quan exigiu a Compromís canvis del projecte quan sabeu es competència de Carreteres.  Ho hem dit altres vegades: no sabem si hi ha maldat política o ignorància en el PP, perquè haurien de saber que ni l’Ajuntament, ni Compromís són competents en la carretera i saber que el projecte no és municipal, ni l’ha redactat, ni l’ha licitat, ni el pagarà l’Ajuntament.

La competència és de Carreteres de la Generalitat  

És un projecte de Carreteres de la Generalitat, propietària de la carretera i qui té la competències i responsabilitat de la CV-50. Això Tavernes ja ho va comprovar en el problema de la gasolinera davant la "Bien pagà".

Si que és cert que l’Ajuntament col·laborarà en temes col·laterals, com organitzar el transit de la ciutat en els carrer adjacents. Però la redacció del projecte, l’aprovació, la licitació, l’execució i  qui paga les obres és Carreteres de la Generalitat, l’amo, l’organisme competent.

No poden pair que el govern de Compromís haja fet – i molt ben fet-  el que li correspon i ells mai no van fer: exposar ben clar a Carreteres els problemes de la comarcal, convèncer-los que Tavernes no pot continuar amb eixa problemàtica, fer-los vore que és un perill per als veïns i vehicles i sobre tot fer vindre els seus tècnics a Tavernes perquè ho comproven “in situ” i aconseguir que es mostraren d’acord amb la urgència i necessitat de les mesures.

Eixa tasca l’ha feta Compromís, i en especial l’alcalde: mirar pels interessos del poble, anar on siga i reivindicar solucions per als problemes del poble.  I ara, com no, col·laborarà amb la Demarcació de Carreteres en la regulació del trànsit, els senyals, la redirecció d’alguns carrers, controlar el trànsit mentre duren les obres... perquè tot vaja bé.

Per tant , no enganyeu  Tavernes. No exigiu canvis a Compromís, sinó a la Demarcació de Carreteres. Aneu a Conselleria, presenteu les vostres alternatives si en teniu. Difícil ho veiem que presente  propostes el partit que durant 20 anys de govern en la Generalitat i 16 a Tavernes no va fer res per solucionar els problemes de la comarcal per Tavernes, ni tampoc per tirar endavant la ronda de circumval·lació. Ha fet el contrari: el govern del seu partit, de Rajoy, ha anul·lat el projecte del Vaca i ha deixat la rotonda en una quimera, un impossible actualment per falta de terrenys.

Ho hem dit. Demà dimarts hi ha plenari. Poden presentar les propostes, fer que es debata el projecte, tant el de Carreteres com el que proposen els tècnics del PP, i que cada partit diga la seua. Ho faran? Dimecres ja en parlarem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mentirosos tots els blogs de este poble, no feu mes que pelear entre vosatros, poseuse a treballar i ja esta be de tanta riña, perexeu crios de guarderia.

La Cotorra de la Vall ha dit...

A vore, dis-nos alguna notícia de les vora 10.000 que portem publicades que siga mentida. Una altra cosa és que no t'agraden.

I això és el que estem demanant, que els que només que fan que criticar amb notes de premsa i a través dels blogs es posen a treballar pel poble, a pressionar els seus a Madrid perquè els problemes que depenen d'allí (el riu Vaca i la circumval·lació, els camins del tancat, la platja de la Goleta, l'electrificació el Golfo, desdoblament de la carretera nacional, millor estació del tren...) se solucionen i que les coses les plantegen on toca, en el cas de Tavernes en el plenari.

Anònim ha dit...

Xe disfruteu de la vida... Darrere una rotonda l'altre