L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 6 d’abril del 2022

El senador Carles Mulet pregunta al Govern i demanda actuar d'ugència en les platges de Tavernes,

 


Si ahir el diputat de Compromís, Joan Baldoví, posava la platja de Tavernes i la necessitat d'actuacions urgents en el centre de la seua intervenció davant els periodistes en el Congrés

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2022/04/joan-baldovi-demana-actuacions-urgents.html

no li anava darrere el senador Carles Mulet, que ahir mateix presentava una nova pregunta al govern de Pedro Sánchez (PSOE) on s'interessava per la decisió que pensa prendre el Ministeri de Transició Ecològica respecte a la petició de l'Ajuntament de realitzar obres d'emergència a les platges de Tavernes.

Des de fa ja bastants anys, perquè no és la primera, ni la segon, ni la tercera... és l'enèsima vegada que el senador Mulet, tot i que la premsa no se'n faça massa ressò, insisteix en la necessitat d'actuacions en les nostres platges que, com es pot llegir en el text, i seguint la línia de Compromís Tavernes, del qual el senador es fa portaveu a Madrid, es consideren urgents i imprescindibles.

 

Carles Mulet i els alcaldes de la Valldigna i de Xeraco en una reunió a Madrid amb el Ministeri per tractar el pla del riu Vaca (2017)

Mulet explica les iniciatives sobre el riu Vaca en el Senat


Unes vegades han estat preguntes relacionades amb la problemàtica del riu Vaca (us posem uns exemples)

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2022/03/els-desbordaments-del-vaca-fan-mes.html 

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2018/12/informe-despres-de-7-anys-de.html

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2017/09/els-senadors-de-compromis-visiten-tota.html

 i d'altres, fins i tot, l'estació de Tavernes i les seues necessitats.

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2017/12/els-senadors-de-compromis-pregunten-al.html

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2021/10/compromis-ha-demanat-al-govern-de.html

 

Carles Mulet visita la platja de la Goleta i explica les intervencions al respecte en el Senat

 Altres vegades majorment han estat qüestions relacionades en les nostres platges: les peticions d'ajudes per temporals, o la demanda d'instal·lació de la malla geotèxtil dins de la mar que evite la desaparició de l'arena, o com ara mateix i novament interessant-se per la reposició i manteniment d'arena suficient per tindre una platja digna i en condicions de cara a la temporada turística. 

Una petició i pregunta per escrit d'ahir que completa la demanada fa només uns mesos de 3 milions per escometre una actuació urgent, demanda que va ser rebutjada pel govern Sánchez.

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2021/12/tavernes-perd-3-milions-per-actuar.html

Compromís Tavernes canalitza les peticions d'actuacions  a traves dels seues representants a Madrid en el Congrés i Senat, tal com van acordar els partits polítics de Tavernes: donar a conéixer als seus màxims representants la situació de les nostres platges. I han estat moltes actuacions, encara que de totes no se'n facen ressò els mitjans.

En aquest context el senador Mulet ha efectuat ja múltiples peticions i intervencions al Senat, ací hi ha unes quantes:

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2022/03/compromis-vol-que-comparesca-lalcalde.html

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2020/07/el-senador-carlet-mulet-comprova-lestat.html

https://senat.compromis.net/2020/07/14/compromis-reclama-coneixer-els-motius-pels-quals-costes-no-vol-estudiar-el-projecte-experimental-que-li-proposa-tavernes-per-evitar-la-regressio-litoral/

 https://lacotorradelavall.blogspot.com/2021/09/front-la-manipulacio-veritats-com-punys.html


Agraïm al senador Mulet l'enviament de la seua pregunta i com a vallers la seus insistència i esforços per demanar al Senat solucions per als problemes de Tavernes.