L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 23 d’abril del 2022

El valler Vicent Sala Enguix firma avui en la Fira del Llibre de Barcelona exemplars de la seua novel·la "El cazador de escarabajos"

 

Vicent Sala Enguix, professor i escriptor, firmarà avui exemplars de la seua novel·la "El cazador de escarabajos" en la Fira del Llibre de Barcelona, dins dels actes programats per celebrar la diada de Sant Jordi. L'obra està publicada per l'editorial "Libros y Literatura". (Fotografia superior Vicent Sala a sa casa de Tavernes, ens dóna a conéixer l'obra).

Vicent Sala Enguix (Tavernes 1979) ha estudiat dret a la Universitat de València, i actualment és professor de Comerç i Marqueting a l’Hospitalet de Llobregat (Catalunya). És un gran afeccionat a la ciència-ficció i la novel·la policíaca, gèneres que conjuga en les seues obres, cas del relat  “El penúltimo día” seleccionada en l’antologia “Visions 2014” editada per la Asociación Española de Fantasia, Ciencia Ficción y Terror

 

 

“El cazador de escarabajos”, escrita originalment en castellà però que el mateix autor té previst traduir a la nostra llengua, efectua una incursió en l’art de guaitar en allò que no ha succeït, no és però podria ser i enfrontar-ho davant del que mai hauria de ser.

 

 

 

 

"El cazador de escarabajos" ens porta al Paris del 2018, on Adrien Belanger és un expolicia turmentat pel seu passat i que participarà en un insòlit experiment del govern que pretén crear agents psíquics. Però res ix com estava previst.

 

Maurice Pourault, informàtic amb set de venjança, idea un macabre  joc de rol a escala 1:1 amb acció que té com escenari París i les catacumbes, on els participants són titelles inconscients del seu pla assassí.

 

Dues vides contraposades, històries en paral·lel condemnades a creuar-se, i només una se’n pot reixir...

 

Una novel·la trepidant, esquitxada d’un humor irreverent que ens conta com els records que romanen produeixen monstres.

 

Elaboració pròpia