L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 7 d’abril del 2022

AVUI la Setmana Cultural de l'IES Jaume II el Just està dedicada a la memòria històrica i la literatura juvenil

 

Acaba la setmana amb nous actes a la "Setmana Cultural de l'IES Jaume II el Just"  que presenta avui divendres activitats relacionades amb la memòria històrica i llibres juvenils amb la presentació pel seu autor del darrer premi Samaruc de literatura juvenil: A boca de canó.

Les activitats de la Setmana Cultura, activitats molt completa i engrescadora, continuaran setmana vinent quan serà el nucli central per la gran quantitat d'actes programats.

 


També al llarg de tota la setmana cultural, i fins al dia 13, hi ha organitzats els tallers que podeu consultar a continuació.

 

 

 

Elaboració segons la informació del centre