L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.717
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 33.776

dimecres, 27 d’abril del 2022

L'electrificació del Golfo facilitarà que empreses com ALE-HOP, que disposa d'una parcel·la de 47.000 metres, s'instal·len en el polígon

 

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, de Compromís ens ha confirmat que els projectes que l’empresa “Clau Dénia SA” tenia executar en el Polígon El Golfo continuen endavant. “L’empresa manté el mateix interès del primer dia, però els projectes no poden anar endavant fins que s’acaba l’electrificació del Polígon, un cosa que permetrà també a l’Ajuntament poder rebre les obres de la urbanització” ens ha confirmat el regidor.

“He de desmentir alguns rumors que han circulat aquest dies i que afirmaven que l’empresa que gestiona les botigues Ale-Hop  no tenia ja cap interès en el centre logístic que volia crear a Tavernes. Això no és cert, simplement que s’està pendent de l’acabament de l’electrificació. Segueix endavant el projecte d’un centre a Tavernes en la parcel·la de 47.000 metres que l’empresa va adquirir en el Polígon el Golfo” remarcava el regidor de Compromís.

 

Una imatge del Polígon El Golfo

 

 

Actualment s’està executant el projecte d’electrificació del Polígon El Golfo, com ací hem publicat en diverses ocasions, i tot i que el regidor confessava que “hauríem volgut que s’hagueren agilitat més les obres”, reconeixia que els tràmits i l’execució de vegades van més lents del que es desitja, i la pandèmia i l'augment de costos són factors que no han facilitat les coses els darrers anys.

 

Fins i tot, el regidor d’Urbanisme assenyalava que,  a  proposta de les dues grans empreses propietàries que disposen de terrenys, Alpesa i la mateixa “Clau Dénia SA”, el departament d’Urbanisme treballa en una modificació de les normes subsidiàries del polígon per facilitar les futures construccions i donar major facilitat a les empreses.

    


Jordi Joan, Perfecto Benavent i Josep Llàcer reunits amb la directora general d'Indústria i Energia de la Generalitat , Júlia Company, per impulsar el Golfo
 

 

Un dels màxims interès que hem tingut sempre ha estat poder acabar i rebre el Polígon El Golfo perquè sabem que serà donar un impuls a l’establiment de noves empreses i això sempre comporta més ocupació i treball per a la ciutat” indicava Josep Llàcer que recordava que eixa urbanització estava encallada des de feia anys, i ha costat molt d’esforç, moltes gestions amb Iberdrola, la urbanitzadora Calviga i la mateixa Conselleria d’Indústria per poder redactar, aprovar i iniciar el projecte d’electrificació que actualment s’executa.

 



 L'alcalde, Jordi Joan, i el regidor d'Urbanisme, Josep Llàcer, es reuniren en moltes ocasions amb el director general d'Indústria i Energia, Diego Maciá, per desbloquejar l'electrificació del Golfo. 


Si recordem la història del Polígon El Golfo, cal indicar que les obres d'urbanització es van iniciar l'any 2003 i no es van acabar ni l'Ajuntament va poder rebre oficialment les obres per falta d'electrificació. 

 

El projecte d'electrificació va estar paralitzat fins l'arribada de Compromís a l'alcaldia, i no es va poder avançar gens entre 2011 i 2015 per la falta d'implicació de l'anterior Generalitat del PP. Seria a partir del 2015, amb el govern del Botànic a la Generalitat, quan les gestions de l'alcalde Jordi Joan i del mateix Josep Llácer desbloquejaren la paralització en aconseguir que la Generalitat s'implicara i aprovara el projecte d'Iberdrola, que també ha de facilitar electricitat al sector 6 de la platja. 

 

Elaboració pròpia