L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 29 d’abril del 2022

El quintet de vent "Aulos Madrid" tanca AVUI DISSABTE el Vé Festival Internaciona "Tavernes en Cambra"



El quintet de vent ‘Aulos Madrid’ de l’Orquestra Nacional d’Espanya, fundat en 1990, actuarà en l’últim concert del V Festival Internacional Tavernes en Cambra AVUI dissabte, dia 30 d’abril, a les 20 hores en la Casa de la Cultura de Tavernes.
 
El quintet de vent "Aulos Madrid" va nàixer el 1990 dins de l'Orquestra Nacional d'Espanya i ara per ara és una de la agrupacions de cambra més representatives a l'estat espanyol, on és un dels escassos quintets de vents estables que ha mantingut una activitat constant en molts camps de la música de cambra i ha fet una gran tasca d'investigació i ampliació del repertori per aquestes formacions.

El quintet està format pel fagotista valler Vicent Palomares i pels magnífics músics Álvaro Octavio (flauta), José Maria Ferrero (oboé), Enrique Pérez (clarinet) i Javier Bonet (trompa).

L’entrada al concert té un preu de 3,50 euros, i es podrà comprar en l’entrada abans de l’inici.
 
Elaboració basada en la informació del facebook del Festival.