L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 2 d’abril del 2022

Las falles de Tavernes han celebrat l'ofrena a la Mare de Déu ajornada pel mal oratge


Vora 1000 fallers i falleres de les sis comissions de Tavernes han celebrat avui l'acte de l'Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats amb gran joia i vistositat.

 

 

Unes setmanes després de la cloenda de les falles del 2022, els fallers i falleres s'han tornat a vestir de gala per fer l'ofrena de flors que l'oratge havia obligat a ajornar el passat 18 de març. Avui lluïa el sol i ningú no ha volgut perdre's l'oportunitat de vestir-se i dur les flors a la patrona valenciana.

 







 

Després de la desfilada pels carrers de la ciutat de Cambro, Passeig, Portal, la Dula, el Prado i la Via en direcció a la Plaça Major de totes les comissions, l'ofrena ha estat tancada per la Fallera Major de Tavernes, Cristina Martí, i per l'alcalde de la ciutat, Sergi González. 

 







 

 Aquest és el primer dels actes d'aquest cap de setmana faller que viu Tavernes.  Aquest nit se celebraran sopars i revetles als sis casals. Demà diumenge hi haurà mascletada a les 14 hores que serà encesa per la fallera major i es clouran de manera definitiva les falles del 2022, amb la qual cosa  s'obri la porta a tota l'organització de les falles 2023.